Serinhisar Anaokulu


Vizyon: Türkiye‘ yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olmak yaptıkları ve yapacakları ile ilçemizde örnek teşkil edecek okul öncesi eğitim merkezi olmak.

Misyon: Uzmanlığı temel alan bir eğitim programı ve fiziksel şartları çocuklara göre düzenlenmiş okul ortamı içerisinde çocuklarda var olan becerileri ortaya çıkararak kültürüne ve ülke değerlerine bağlı, çevreye duyarlı, bilimsel düşüneni bilen, iletişim kurabilen, yapıcı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Beyaz Bayrak kazanılmıştır.

Saatler: 08:30 - 13:30
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Beslenme Dostu Okul"
Diğer Hususlar: Okulumuzda Destek Eğitim Sınıfı vardır.

Telefon - 02585912254

Belgegeçer - (258) 591 2254

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://serinhisaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - ŞAİR EŞREF MAH. MUSTAFA GÖKGÖZ PAŞA CAD. SERİNHİSAR ANA OKULU SİTESİ SERINHISAR ANAOKULU BLOK NO 21 SERİNHİSAR / DENİZLİ

Öğretmen :4
Öğrenci :43
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :192
Yemekhane :1
Revir:1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Serinhisar 600.000 nüfuslu Denizli´nin banliyosu durumundadır. Denizli´ye yakın mesafede olup İzmir-Antalya Karayolu üzerindedir. Coğrafi konumu gereği küresel ısınmadan en az etkilenen yayla konumunda serin ve yer altı suyu yönünden zengindir. 1. sınıf yerleşim alanıdır. Zemini sağlamdır.

Adres - ŞAİR EŞREF MAH. MUSTAFA GÖKGÖZ PAŞA CAD. SERİNHİSAR ANA OKULU SİTESİ SERINHISAR ANAOKULU BLOK NO 21 SERİNHİSAR / DENİZLİ

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli´ye 35 km´dir.